Este es un refresco realmente popular en el Levante español.
INGREDIENTES :
Se trata de mezclar todos los ingredientes en una jarra o cazuela. Si es una jarra de capacidad limitada (de 1 litro, por ejemplo), simplemente dividid por dos las cantidades. Se sirve fria o muy fria.
-------------------------------------------
This is a really popular drink in the South East of Spain. If you like Sangria, probably you will love Agua de Valencia (Water of Valencia) as well. No need to say that its name "water" is a funny sarcasm...
INGREDIENTS:
2 pt (4 cups, 1 liter) of orange juice
1 bottle of champagne (brut or medium dry)
3 tablespoons Cointreau (or other orange liqueur)
3 teaspoons of sugar
Mix all ingredients in a jar or pot. Serve cold or better very, very cold.
INGREDIENTES :
1 litro de zumo de naranja
1 botella de cava (brut o semiseco)
3 cucharadas de cointreau
3 cucharaditas de azúcar
Se trata de mezclar todos los ingredientes en una jarra o cazuela. Si es una jarra de capacidad limitada (de 1 litro, por ejemplo), simplemente dividid por dos las cantidades. Se sirve fria o muy fria.
-------------------------------------------
This is a really popular drink in the South East of Spain. If you like Sangria, probably you will love Agua de Valencia (Water of Valencia) as well. No need to say that its name "water" is a funny sarcasm...
INGREDIENTS:
2 pt (4 cups, 1 liter) of orange juice
1 bottle of champagne (brut or medium dry)
3 tablespoons Cointreau (or other orange liqueur)
3 teaspoons of sugar
Mix all ingredients in a jar or pot. Serve cold or better very, very cold.